2020-05-21 07:55:25

Obavijest za roditelje učenika 1. do 4.razreda

Poštovani roditelji ,

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je 20. 5. 2020. Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi, a

Preporuke za organizaciju rada u razrednoj nastavi i upute za vrednovanje i ocjenjivanje u mješovitom modelu nastave od 25. svibnja 2020. možete pogledati ovdje.

Sukladno navedenim Uputama HZJZ i Preporukama MZO-a, od ponedjeljka 25. svibnja 2020.godine svi roditelji mogu poslati učenike razredne nastave u školu.

U školu mogu doći svi učenici osim onih koji imaju simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako ima izrečenu mjeru samoizolacije ili ako je dijete zaraženo s COVID-19.
U školi se provode sve mjere zaštite učenika i zaposlenika koje su propisane od strane Zavoda za javno zdravstvo.

Oni roditelji koji još uvijek imaju objektivne ili subjektivne razloge zbog kojih djecu ne žele poslati u školu, mogu i naknadno uključiti dijete u nastavne grupe u školi, ali u međuvremenu moraju osigurati uvjete kod kuće za nastavu na daljinu i biti u svakodnevnom kontaktu s učiteljima i stručnim suradnicima u školi.

Slijedom navedenog zbog organizacije prostora, prehrane, prijevoza i produženog boravka učenika, molimo Vas tijekom dana povratnu informaciju o uključivanju Vašeg djeteta u školu od ponedjeljka, 25.svibnja 2020.godine.

Informaciju o Vašoj odluci dostavite učiteljici tijekom današnjeg dana.

S poštovanjem,

Vlatka Hmelik, ravnateljica


Osnovna škola Bilje